Sartori geschenkverpakking

Inhoud

Land van herkomst

Wijnhuis

Mooie kartonnen 2 vaksdoos van wijnhuis Sartori met daarin een Pinot Grigio en Merlot.

18.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Reputatie is belangrijk voor een onderneming, daarom wilt u relatiegeschenken die klasse, originaliteit en kwaliteit uitstralen. Wij begrijpen dat en willen u hier uiteraard graag bij helpen. In onderstaand schema vindt u enkele verschillende mogelijkheden voor relatiegeschenken. Via de bijbehorende links komt op een meer uitgebreide pagina terecht waar u alle informatie van die specifieke groep geschenken kunt terug lezen. Natuurlijk staan wij ook open voor suggesties en horen we het graag als u zelf al duidelijke ideeën heeft voor de geschenken die uw onderneming zullen vertegenwoordigen bij uw contacten.
Wat eind 19e eeuw begon met een eigen wijngaard van Pietro Sartori om zijn hotel van goede wijn te voorzien is in vier generaties uitgegroeid tot één van de belangrijkste wijnproducenten van Veneto: Sartori di Verona. Nog altijd gevestigd op het familiewijngoed in Negrar, in het hart van Valpolicella Classico, heeft de export een grote vlucht genomen: Sartori exporteert maar liefst 80% van zijn productie. De stijl van Sartori variëert van klassiek gerijpt tot modern en jeugdig, van verfrissend droog tot rijk en intens.
In onze winkel zijn vele wijnpakketten te krijgen en staat er niets tussen voor u, kunnen wij ook mooie pakketten maken! Hier alvast wat we vaak hebben staan:
Winkelwagen