Moët & Chandon – Ice Imperial

Alcoholpercentage

Druivenras(sen)

, ,

Inhoud

Kleur

Land van herkomst

Serveertemperatuur

Wijn/spijs

Wijnhuis

Ice Impérial, geserveerd op het ijs, kan harmonieus worden aangevuld met ingrediënten die haar frisse afdronk benadrukken. Aanraders zijn: een takje munt, een schil van limoen of witte grapefruit, of een paar kardemom zaden.

GEUR: De aromatische intensiteit slaat onmiddellijk toe, met aroma’s van tropisch fruit, rijpe steenvruchten, zachte specerijen, een vleugje rode vruchten en aromatische planten.

SMAAK: De aanval in de mond geeft een rijke explosie van fruitige smaken en zoete aroma’s (toffee, kweepeer gelei), waardoor een zuurgraad ontstaat. Dit zorgt voor een verfrissende afdronk met tonen van grapefruit, gember en de kinine plant.

Conclusie: Ice Impérial, geserveerd op het ijs, kan harmonieus worden aangevuld met “vers” ingrediënten die haar frisse afdronk benadrukken. Wij raden een takje munt, een schil van limoen of witte grapefruit, of een paar kardemom zaden.

74.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
’s Werelds grootste en bekendste champagnehuis Moët & Chandon is opgericht in 1743 in Epernay, vlakbij Reims. Al sinds haar oprichting staat Moët & Chandon synoniem voor de meest bruisende momenten in het leven.Een waardevol erfgoed dat zijn rijke historie mede te danken heeft aan de passionele visie van o.a. Jean-Rémy Moët, die met de magie van zijn exquise champagne, de harten van de Europese aristocratie wist te veroveren. Door de jaren heen breidt het huis zich uit en de kring van liefhebbers, waaronder koning Lodewijk XV en keizer Napoleon, groeit. Rond de eeuwwisseling maakt Moët & Chandon opgang in de restaurants en bars à la mode als Maxim’s, Moulin Rouge en het Savoy. In de roaring twenties is champagne dé drank van de internationale jetset. Vandaag de dag is Moët & Chandon de favoriete champagne voor klassieke gastronomie, slijterijen en trendy nightlife. Moët & Chandon champagnes kenmerken zich door hun elegante, frisse, volle smaak; de signatuur van dit huis der huizen. De meest bekende is de Moët & Chandon Impérial Brut, waarvan iedere anderhalve seconde ergens ter wereld een fles wordt ontkurkt.
SKU 6835eade85cc Categorieën , ,
Winkelwagen