Klooster Bloedwijn

Alcoholpercentage

Inhoud

Kleur

Land van herkomst

Wijnhuis

Dagelijks vragen we veel van ons lichaam en geest. Stresssituaties, te weinig beweging en onvoldoende aandacht voor goede voeding kunnen er voor zorgen dat we ons niet fit voelen. Ook het ouder worden kan een rol spelen. Het lichaam heeft af en toe extra behoefte aan bouwstoffen. Daarvoor is bloedwijn al sinds jaar en dag een prima middel. Het merk Pleegzuster Bloedwijn is een oud en vertrouwd versterkingsmiddel waar nog altijd zeer velen baat bij hebben. Het kan u net dat beetje extra energie geven.
1 glas klooster bloedwijn van 100 milliliter bevat gemiddeld: 13,5% alcohol, 150 Kilocalorieën en 0 gram vet. Klooster bloedwijn wordt gezien als een voedingssupplement. Neemt u 1 glas Klooster bloedwijn voor middag- en avondmaal en eventueel voor het slapen gaan.
Deze rode wijn kan tot 1 jaar na aanschaf worden bewaard. De wijn is nu perfect te drinken.

6.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Familiebedrijf Siebrand is opgericht in 1921. Trots op de rijke historie die zij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt door traditie. Ontwikkeling richting kwaliteits-merkenfabrikant is het doel, waarbij innovatie en kwaliteit sleutelwoorden zijn. Het is een geweldige uitdaging om het familiebedrijf opnieuw een stap verder te brengen in de ontwikkeling en op een maatschappelijk verantwoorde manier historie te schrijven!
SKU d573f77aeeb6 Categorieën , ,
Winkelwagen