Categorie: Domaine Dominique Pabiot

Het wijngaardbezit bestaat uit meerdere percelen. Alle energie is gericht op het produceren van hoge kwaliteitswijn.

De wijnbereiding
De druiven worden met de hand geplukt en vervolgens zo snel mogelijk verwerkt. Er wordt uitsluitend gewerkt met de eerste persing. De wijnoogst, afkomstig van verschillende percelen, wordt separaat verwerkt. Door middel van een langzame, koele vergisting op temperatuurgecontroleerde vaten wordt de most zo zorgvuldig behandeld. Na de vergisting vindt de assemblage plaats van de diverse cuvées met als doel meer complexiteit te creëren. In het voorjaar na de oogst vindt de botteling plaats, waarbij de wijnen, voor botteling, een minimale filtering ondergaan. Voordat de wijn op de markt komt, rijpt deze gedurende twee maanden in de kelder om te stabiliseren en aan complexiteit te winnen.

Kies een hoofdcategorie

Kies een categorie

Filter op prijs

Filter op Kleur

Filter op Druivenras

Filter op Land of Regio

Filter op Land van herkomst

Filter op Jaartal

Filter op Inhoud

Filter op Alcoholpercentage

Kies een categorie

Enig resultaat

Winkelwagen