Corte Adami Soave Superiore

Alcoholpercentage

Druivenras(sen)

Inhoud

Jaartal

Kleur

Land van herkomst

Serveertemperatuur

Wijn/spijs

Wijnhuis

Dit is een zeer speciale Soave. Het gebruik van alleen stalen tanks en een speciale selectie in de wijngaard geeft deze “Riserva” emoties en Finesse. Intense strogele kleur met gouden reflecties. Breed en rijk aan de neus met geuren van tropisch fruit en gedroogde bloemen. Zeer elegant met een goede structuur in de mond en een lange afdronk.
Deze wijn combineert goed met aromatische gerechten zoals traditionele Italiaanse soepen, pasta met pluimvee ragout, visgerechten met sauzen, gerechten met wit vlees en medium gerijpte kaas.

12.95

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Corte Adami bestaat als wijndomein al gedurende verschillende generaties maar pas zeer recent onder eigen naam. De jongste generatie Adami heeft in 2004 besloten om uit de coöperatieve te stappen en een nieuwe pagina toe te voegen aan het familieverhaal. En dat verhaal is, het produceren van kwaliteitswijnen met respect voor de natuur en tradities van de Valpolicellastreek. Corte Adami wil hoogstaande, eerlijke en typische,autochtone Valpolicellawijnen produceren.
SKU d68ab7f953d0 Categorieën , ,
Winkelwagen