West Cork Rum Cask Finish

Alcoholpercentage

Bottelaar

Inhoud

Land van herkomst

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Consorcio Licorero Nacional-rumvaten.

GEUR: In de neus tonen van honing, vanille, karamel en chocolade. Licht fruit, maar meer een combinatie van vers en gedroogd.

SMAAK: Geroosterde smaken zoals koffie, toast en chocolade komen door, met een droge afdronk.

32.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Gebouwd op een fundament van vriendschap en passie voor innovatie en kwaliteit. Gedistilleerd door een Master Blending team met meer dan 80 jaar ervaring is West Cork inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk. De whiskey’s worden drie maal gedistilleerd in ketels (typisch Iers) en lokaal bronwater versterkt de puurheid van deze whiskey’s. Er wordt alleen Iers graan gebruikt en de meeste malt is gemaakt van eigen gerst die gemout wordt in Cork. Uniek aan deze distilleerderij is dat bijna alle apparatuur zelf is gemaakt door het West Cork Distillery team. Dit kleine vissersdorpje met slechts 196 inwoners staat symbool op de fles door de vissersboot op het etiket. In 2013 verhuisde de distilleerderij naar een grote productiehal in Skibbereen, West Cork om zo te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van de Irish Whiskey.
SKU 13541c9f9b5c Categorieën , ,
Winkelwagen