West Cork Port Cask Finished

Alcoholpercentage

Bottelaar

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Deze Single Malt Irish Whiskey is gerijpt in first fill Bourbon-vaten en heeft daarna een finish gehad in Quinta Da Boeira-portvaten.

GEUR: Gedroogd fruit met kruidige tonen van nootmuskaat en zwarte peper. Vanille en toffee ook aanwezig.

SMAAK: De afdronk van het port cask is het zoetste van het aanbod, waarbij de geur van het gedroogde fruit er doorheen trekt.

29.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Gebouwd op een fundament van vriendschap en passie voor innovatie en kwaliteit. Gedistilleerd door een Master Blending team met meer dan 80 jaar ervaring is West Cork inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk. De whiskey’s worden drie maal gedistilleerd in ketels (typisch Iers) en lokaal bronwater versterkt de puurheid van deze whiskey’s. Er wordt alleen Iers graan gebruikt en de meeste malt is gemaakt van eigen gerst die gemout wordt in Cork. Uniek aan deze distilleerderij is dat bijna alle apparatuur zelf is gemaakt door het West Cork Distillery team. Dit kleine vissersdorpje met slechts 196 inwoners staat symbool op de fles door de vissersboot op het etiket. In 2013 verhuisde de distilleerderij naar een grote productiehal in Skibbereen, West Cork om zo te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van de Irish Whiskey.
SKU 66952014f036 Categorieën , ,
Winkelwagen