Glenturret 10 years Peat Smoked

Alcoholpercentage

Bottelaar

Inhoud

Land van herkomst

Regio

In de voorbije jaren speelde turf al een belangrijke rol in de distillatietradities. Offici�le gegevens van The Glenturret tonen aan dat zij al turf gebruiken sinds het begin van de 19e eeuw.

Dit krachtige 10 jaar oude levenswater heeft een mooie ontwikkeling van rook en turf. De whisky heeft tonen van verse citrusvruchten, vanille, lichte kruiden en zeezout.

62.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
The Glenturret, opgericht in 1763, is de oudste werkende distilleerderij van Schotland. Het is een prachtige boetiekstokerij, gelegen naast de rivier de Turret op 3,2 km afstand van het dorp Crieff aan de rand van de Schotse Hooglanden. The Glenturret begint aan de volgende fase van zijn reis en brengt zijn exclusieve single malt whisky naar duizenden whiskyliefhebbers over de hele wereld. Bob Dalgarno – gerespecteerd master blender bij Glenturret - heeft de range volledig vernieuwd. Een bijzonder en tijdperkbepalend moment waarbij de eigentijdse elegantie van The Glenturret wordt verenigd met die jarenlange reputatie van de distilleerderij op het gebied van traditioneel vakmanschap.
SKU b0b9e2d1a50e Categorieën , ,
Winkelwagen