Categorie: Glen Talloch

Glen Talloch is een creatie van mensen, maar het is ook een puur natuurproduct. De vier elementen – aarde, water, vuur en lucht – hebben allemaal een belangrijk aandeel in onze whisky. In Schotland heeft de natuur vrij spel. Woeste wateren teisteren de westelijke eilanden. Door overvloedige regens wordt de aarde van de Laaglanden met vruchtbaar groen bedekt. In de onherbergzame Hooglanden is de lucht van prehistorische zuiverheid. Scandinavisch aandoende kou heeft het noorden een groot deel van het jaar in de greep.

Juist de unieke combinatie van deze natuurlijke factoren, technisch vernuft en menselijke creativiteit geeft Glen Talloch nét die extra kwaliteit die door de vele whiskyliefhebbers zo op prijs gesteld wordt.

De compositie van whisky is een kunst én een ambacht. De master blender beheerst het als geen ander. Uit de talloze vaten verschillende malt en grain whisky’s stelt hij de blends samen die precies de juiste smaak hebben. Alleen al voor de blend van Glen Talloch Rare & Old gebruikt hij vijftien verschillende malt whisky’s!

Kies een hoofdcategorie

Kies een categorie

Filter op prijs

Filter op Land van herkomst

Filter op Inhoud

Filter op Alcoholpercentage

Kies een categorie

Toont alle 2 resultaten

Winkelwagen