Villa de Varda Gran Riserva 12 Generazioni

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Type

Grappa Gran Riserva 12 Generations is ontstaan uit een vereniging van twee families met eeuwenlange ervaring in de wereld van distillatie: de Dolzan-familie, de Grappa-distilleerders in Trentino gedurende 6 generaties en de Grant-familie, de Scotch Whisky-distilleerders in Speyside gedurende 6 generaties.

De geheimen, wijsheid en passie die van vader op zoon zijn doorgegeven voor de distillatie en verfijning van producten van het hoogste niveau hebben geleid tot een uniek en onnavolgbaar distillaat: een Limited Edition Grappa Gran Riserva gerijpt in geselecteerde eikenhouten vaten die voorheen werden gebruikt voor de veroudering. van de Glenfarclas Whisky.

Gemaakt van 100% pinot Noir druivenschillen uit Trentino.

GEUR: nobel, finesse en intensiteit met delicate hints van vers gebak en zoete kruiden.

SMAAK: uitzonderlijk zacht en elegant. Beetje olieachtig en mooie tonen van hout

79.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
In de kleine stad van Mezzolombardo (in de noordelijke Italiaanse regio Trentino), zijn het ‘de Vardas’, edelmannen sinds 1678, die belangrijk waren onder de wijngaardeigenaren en grappa producenten. Het was in een kelder zoals ‘de Vardas’ dat hadden, dat Michele Dolzan aan het begin van de negentiende eeuw zijn streven was gestart op het gebied van distillatie, een streven naar die nu al de vierde generatie heeft bereikt.
SKU b308b05a5cdf Categorieën , ,
Winkelwagen