Villa de Varda Gewürztraminer

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Deze grappa wordt gemaakt van de gewurztraminer druiven met een fascinerende koperkleur, vaak gevinifieerd om leven te geven aan een van de meest aromatische en bekende wijnen.

GEUR: aromatisch, intens, aanhoudend, aangenaam, typisch, delicaat met een complex aroma van bloemige nuances; met name rozenblaadjes, oranjebloesem, jasmijn, vlierbes, zachte lelietje-van-dalen, honing, kruidige kruidnagel en limoen.

SMAAK: vol, rijk, omhullend, bijzonder zacht en evenwichtig. Aangenaam met duidelijke tonen van rijp fruit en bittere amandel, met intense aromatische persistentie.

37.99

Uitverkocht

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
In de kleine stad van Mezzolombardo (in de noordelijke Italiaanse regio Trentino), zijn het ‘de Vardas’, edelmannen sinds 1678, die belangrijk waren onder de wijngaardeigenaren en grappa producenten. Het was in een kelder zoals ‘de Vardas’ dat hadden, dat Michele Dolzan aan het begin van de negentiende eeuw zijn streven was gestart op het gebied van distillatie, een streven naar die nu al de vierde generatie heeft bereikt.
SKU e283640cf4f7 Categorieën , ,
Winkelwagen