Southern Comfort

Aanbieding!

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Het geheime recept is een unieke combinatie van kwaliteitsingrediënten waarin meerdere smaken te herkennen zijn, zoals die van perzik, sinaasappel, whiskey en kaneel.

Southern Comfort drink je puur, on the rocks, of in een heerlijke longdrink; Southern Comfort mixt goed met Rose’s Lime, orange juice, cranberry juice, 7-Up en zelfs energy drinks. Je kunt je ook laten verleiden door één van de wereldberoemde cocktails, zoals de Alabama Slammer.

14.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Southern Comfort werd in 1874 in New Orleans ontwikkeld door de toen 24-jarige bartender Martin Wilkes Heron. Hij liet zich beïnvloeden door de swingende contrasten van het diepe Zuiden, waar historie en traditie zich vermengden met energie en warmte. Het was er een smeltkroes van cultuur, lifestyle, cuisine, en muziek. In zijn bar op Bourbon Street schonk Heron zijn creatie aan zijn vaste klanten, die behoefte hadden aan een drank met een zachtere smaak dan de harde whiskey’s van die tijd. In 1889 werd de drank voor het eerst gebotteld, en 11 jaar later won Southern Comfort een Gold Medal voor smaak en kwaliteit op de wereldexpositie in Parijs.
Winkelwagen