Southern Comfort Black

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

De rijke mixlikeur uit New Orleans met de spicy smaak van sinaasappel en honing. Het heeft een unieke smaak door de bijna 100 verschillende kruiden en andere ingrediënten.

Southern Comfort Black is een variatie op het klassieke whiskylikeurrecept met meer whiskeytonen en een hoger alcoholpercentage (40%). Blijft aardig lekker nippen met wat ijs of gebruikt in een cocktail. U proeft heerlijke tonen van bloedsinaasappel, karamel, cassis en melkchocolade.

21.99

Beschikbaar via nabestelling

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Southern Comfort werd in 1874 in New Orleans ontwikkeld door de toen 24-jarige bartender Martin Wilkes Heron. Hij liet zich beïnvloeden door de swingende contrasten van het diepe Zuiden, waar historie en traditie zich vermengden met energie en warmte. Het was er een smeltkroes van cultuur, lifestyle, cuisine, en muziek. In zijn bar op Bourbon Street schonk Heron zijn creatie aan zijn vaste klanten, die behoefte hadden aan een drank met een zachtere smaak dan de harde whiskey’s van die tijd. In 1889 werd de drank voor het eerst gebotteld, en 11 jaar later won Southern Comfort een Gold Medal voor smaak en kwaliteit op de wereldexpositie in Parijs.
SKU f80aad12bc0a Categorieën , ,
Winkelwagen