Schrobbelèr Kruidenlikeur

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Gemaakt uit 43 kruiden en met een alcoholpercentage van 21,5 procent. Ontstaan, in 1974, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger.
Veel vrienden maakten in zijn huisbar kennis met de smaak, de glimlach, de warmte en vriendschap van Schrobbelèr. Nu, vele jaren later, is de bekendheid van Schrobbelèr de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig. Glimlach, goede smaak, warmte en vriendschap.

19.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Grondlegger Jan Wassing was een prominente ondernemende Brabander. In zijn vaandel stonden eerlijkheid, betrouwbaarheid, glimlach, warmte en vriendschap. Als Bourgondiër hield hij van mensen, gezelligheid en vriendschap. In 1981 overleed hij op 51-jarige leeftijd. Zijn warmte en vriendschap leven voort in ‘zijn Schrobbelèr’. De naam Schrobbelèr is ontleend aan de roemrijke Tilburgse textielindustrie. De schrobbelaar of in dialect: schrobbelèr, was een textielarbeider die er voor zorgde dat de wolvezels werden ontward en konden worden versponnen. Jan Wassing gebruikte die naam voor zijn huisbar ‘Bij den Schrobbelèr’. Daar schonk hij zijn zelf bereide kruidenlikeur voor het eerst aan vrienden. Via het Tilburgse carnaval en de Brabantse horeca breidde de bekendheid van Schrobbelèr zich verder uit. Met in het spoor ervan bijzondere vriendschappen, Brabantse gezelligheid en overal een brede glimlach.
SKU b9aaa3e14090 Categories , ,
Winkelwagen