Ron Abuelo XII Two Oaks

Alcoholpercentage

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Ron Abuelo XII Two Oaks, is een sublieme 12 jaar oude rum met een dubbele vatrijping. Nadat de rum vele jaren op speciaal geselecteerde ex-Bourbon vaten is gerijpt wordt zij vervolgens gefinished op extra verkoold, maagdelijk Amerikaans eiken.

GEUR: licht rokerig, intens eiken, gevolgd door elegante toetsen van vanille, koffie en een hint geroosterde amandelen.

SMAAK: intens, complex met een uniek rokerig zoetje. Specerijen, karamel, geroosterde koffiebonen en een toets van colanoten.

AFDRONK: elegant, lang en aangenaam.

49.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
De geschiedenis van Varela Hermanos S.A. voert terug tot 1908, toen Don José Varela Blanco, een jonge Spaanse immigrant, de eerste rietsuiker plantage oprichtte in de pas gevormde republiek van Panama in de groene vruchtbare vallei te Pesé. Tot op de dag van vandaag produceert Varela Hermanos hoogwaardige alcoholische dranken met steun van de locale gemeenschap. De devotie tot het maken van onvergelijkbare kwaliteit in rum is net zo belangrijk als het in ere houden van de Panamese wortels en familie. “Vanaf de begin dagen stond de Varela familie bekend om hun absolute toewijding aan exceptionele kwaliteit” voegt Luis J. Varela Jr. toe “ deze categorie van gerijpte rum stelt ons het beste in staat om ons vakmanschap uit te drukken. Meer en meer mensen proberen Ron Abuelo en herkennen onze superieure smaak, zachtheid en complexiteit. Dat is het beste compliment wat we ooit konden krijgen”.
SKU d325f72ee409 Categorieën , ,
Winkelwagen