Ron Abuelo Añejo

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

“Ron Abuelo Anejo, Reserva Especial”, de jongste specialiteit in deze serie kent een rijping van circa 3 jaar op Amerikaans wit eiken. Zeker goed genoeg om puur te drinken, maar ook fantastisch om mee te mixen. Kortom een uitstekende rum in zijn prijsklasse.

Kleur: Licht amber / stro geel.

Geur: Bruine suiker, gedroogd tropisch fruit, karamel en een hint tabak.

Smaak: Butterscotch, vanille, toetsen van kaneel en zelfs nootmuskaat. Deze rum heeft een lichte body zonder veel complexiteit, maar is door 3 jaar rijping op eiken veel minder scherp dan een vergelijkbare jonge rum.

Afdronk: plezierig en droog.

19.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
De geschiedenis van Varela Hermanos S.A. voert terug tot 1908, toen Don José Varela Blanco, een jonge Spaanse immigrant, de eerste rietsuiker plantage oprichtte in de pas gevormde republiek van Panama in de groene vruchtbare vallei te Pesé. Tot op de dag van vandaag produceert Varela Hermanos hoogwaardige alcoholische dranken met steun van de locale gemeenschap. De devotie tot het maken van onvergelijkbare kwaliteit in rum is net zo belangrijk als het in ere houden van de Panamese wortels en familie. “Vanaf de begin dagen stond de Varela familie bekend om hun absolute toewijding aan exceptionele kwaliteit” voegt Luis J. Varela Jr. toe “ deze categorie van gerijpte rum stelt ons het beste in staat om ons vakmanschap uit te drukken. Meer en meer mensen proberen Ron Abuelo en herkennen onze superieure smaak, zachtheid en complexiteit. Dat is het beste compliment wat we ooit konden krijgen”.
SKU d0e1874511fc Categorieën , ,
Winkelwagen