Ron Abuelo Añejo 7 años

Alcoholpercentage

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

“Ron Abuelo 7 años, Reserva Superior”, circa 7 jaar gerijpt op gebruikte whisky en bourbon vaten en is een bewijs dat leeftijd niet altijd doorslaggevend is, maar vakmanschap des te meer. Heerlijk om puur te drinken met of zonder ijs.

Kleur: Honing/goud.

Geur: Aanvankelijk bloemig en hooi. Dan zwaardere rijkere tonen van vanille en karamel.

Smaak: Volle ronde textuur en body. Eerst zoet met een warme smaak van toffee en karamel. Dan bloemige tonen, vanille en appel bloesem.

Afdronk: aardse tonen, leer en rook, zonder te branden in de keel.

26.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
De geschiedenis van Varela Hermanos S.A. voert terug tot 1908, toen Don José Varela Blanco, een jonge Spaanse immigrant, de eerste rietsuiker plantage oprichtte in de pas gevormde republiek van Panama in de groene vruchtbare vallei te Pesé. Tot op de dag van vandaag produceert Varela Hermanos hoogwaardige alcoholische dranken met steun van de locale gemeenschap. De devotie tot het maken van onvergelijkbare kwaliteit in rum is net zo belangrijk als het in ere houden van de Panamese wortels en familie. “Vanaf de begin dagen stond de Varela familie bekend om hun absolute toewijding aan exceptionele kwaliteit” voegt Luis J. Varela Jr. toe “ deze categorie van gerijpte rum stelt ons het beste in staat om ons vakmanschap uit te drukken. Meer en meer mensen proberen Ron Abuelo en herkennen onze superieure smaak, zachtheid en complexiteit. Dat is het beste compliment wat we ooit konden krijgen”.
SKU 34faf610207c Categorieën , ,
Winkelwagen