Passoa 70cl

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Passoa is een tropische likeur gemaakt van passievruchten. Deze vrucht staat bekend om haar rijke, specifieke en fruitige smaak.

Passoa is ideaal in de mix met vruchtensappen, zoals jus dorange en appelsap, maar ook heerlijk om te drinken als longdrink gemixt met Sprite of als basis van diverse cocktails.

13.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
In 1985 maakt de hoofddistillateur van Cointreau een reis naar Brazilie op zoek naar bijzondere sinaasappel soorten voor een nieuw recept. Op die reis ontdekt hij een verbazingwekkende nieuwe vrucht: de maracuja ofwel de passievrucht. Hij viel meteen voor de bijzondere smaak en het buitengewone aroma. Na zijn terugkeer in Frankrijk besloot hij om met deze Braziliaanse schat een uniek nieuw product te creeren: een passievruchten likeur gemaakt met het sap van de passievruchten uit Brazilie. Passoa! Dit originele recept wordt al 30 jaar gekenmerkt door de fruitige smaken en opvallende kleur, maar ook door de warmte van de Braziliaanse origine. De legendarische gitzwarte fles heeft een mysterieuze uitstraling die past bij spannende Braziliaanse nachten.
SKU d808017ddd7f Categorieën , ,
Winkelwagen