Nordés Gin

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

De in Galicië veel voorkomende Albariño druif vormt de basis van Nordés gin. Deze witte druif maakt de gin extreem aromatisch. Naast het gebruik van de Albariño druif worden er ook 6 lokale Galicische botanicals toegevoegd, wat het plaatje van een streekproduct compleet maakt.

Nordés Gin laat zich omschrijven als extreem aromatisch. Het karakter van de gin is, net als Galicië, verfrissend en authentiek en laat zich niet makkelijk vergelijken met andere gin stijlen.

Perfect Serve:
Voeg 50ml Nordés Gin toe aan een mooi en groot glas gevuld met ijs. Top met 200ml premium tonic en garneer met 3 witte druiven.

32.95

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Nordés Gin is een premium gin afkomstig uit de Spaanse streek Galicië. Deze opvallend groene regio ligt boven Portugal, in het uiterste noordwesten van Spanje aan de Atlantische Oceaan. Het verhaal van Nordés Gin begint in 2004 met drie vrienden en… een octopus. Toen ze aan het genieten waren van deze traditionele Galicische delicatesse, waren ze aan het fantaseren over een gezamenlijke droom: het produceren van een echte Galicische gin met lokale ingrediënten. Het drietal - een bekende Spaanse sommelier, een Galicische wijnimporteur en een talentvolle master distiller - doet vele pogingen alvorens hun droom werkelijkheid wordt. Uiteindelijk ontdekken ze de perfecte formule om het beste wat Galicië te bieden heeft vast te leggen. En zo is het recept voor Nordés Gin ontstaan. Al vanaf het begin vindt de distillatie van de Nordés-gin plaats in een kleine distilleerderij in San Pedro de Sarandón, nabij Santiago de Compostela. Dit gebied onderscheidt zich door zijn natuurlijke schoonheid en staat bekend om de productie van uitstekende Galicische sterke drank.
SKU 95358a8abc40 Categorieën , ,
Winkelwagen