LARA Kruskovac

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Lara is een zoete perenlikeur, gekenmerkt door een mooie oranje kleur, een harmonieus parfum en de smaak van heerlijke verse peren.

Door zijn eigenschappen is het bijzonder geschikt voor aperitief, de bereiding van cocktails, als een aanvulling op fruitsalades en bij of na het dessert.

15.95

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Istravino is de oudste Kroatische wijnmakerij, opgericht op 1 januari 1947 in Pazin en later overgebracht naar Rijeka, waar hij samengevoegd met twee bedrijven uit Rijeka, die later ook nog een aantal kust- en Industriële bedrijven overnam. Het bedrijf maakt gebruik van de ervaring en de tradities van de kust- en Industriële wijnbouwers en wijnmakers uit de vorige eeuw, geboren in de wijngaarden, op de bodem die wijnen en wijn uit het oude Romeinse en Griekse oudheid periode herinnert. In meer dan 60 jaar van zijn bestaan is Istravino uitgegroeid tot een respectabel bedrijf die het assortiment van haar producten in drieën kan verdelen - wijn, sterke dranken en niet-alcoholische dranken LERO. Naast de binnenlandse markt, is Istravino ook druk met de export naar Duitsland, Zwitserland, België, Slovenië en andere delen van ex-Joegoslavië.
SKU b4106cd0ce7e Categorieën , ,
Winkelwagen