Hendrick’s Gin

Alcoholpercentage

Distilleerderij

Inhoud

Land van herkomst

Type

De bereiding vindt afzonderlijk plaats in een ‘Carter Head still’ en een ‘Bennet Still’. Waar de Bennet still (een soort koperen distilleerketel) de ingrediënten kookt, worden de ingrediënten in de zeldzame Carter Head Still gestoomd. Door het samenvoegen van de beide spirits, ontstaat een zachte gin met zowel een stevig karakter als een balans van subtiele smaken.
Hendrick’s wordt in kleine batches van 450 liter gedistilleerd. Hierdoor hebben de Master Distillers een hoge mate van controle om het complete bereidingsproces tot in detail in de gaten te houden en zodanig een hoge kwaliteit Gin te bereiden. Tot slot wordt Hendrick’s afgerond met een infusie van de essences van Hollandse komkommer en de oliën uit Bulgaarse Rode rozenblaadjes. Dit alles maakt Hendrick’s tot een wonderbaarlijk verfrissende gin met een fleurig aroma.

38.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Hendricks is een super premium gin met een bijzondere twist. Zo wordt Hendricks gedistilleerd in het on-ginse Schotland, met zijn eeuwenlange expertise op het gebied van distilleren en de aanwezigheid van het zachte Schotse water, in dit geval uit de lokale Penwhapple bron. Dan is er de ongehoord hoge kwaliteit ingrediënten, welke gebruikt worden bij de bereiding van Hendricks. De beste smaken van een zeer vreemd en omvangrijk botanisch boeket komen uit alle hoeken van de wereld.
SKU 1ce6833f38f2 Categorieën , ,
Winkelwagen