Boomsma Dry Gin

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Bij Boomsma gebruiken ze veelal dezelfde kruiden als de onze traditionele Beerenburger. Denk aan: sinaasappelschil, engelwortel, zoethout, gezegende distel, gentiaan, duizendguldenkruid en laurier. Deze Gin distilleren ze in hun eigen koperen ketels en dit proces bestaat uit proeven, selecteren en weer proeven. Alleen de zuiverste middenloop blijft behouden. Honderd procent aromatisch en smaakvol.

PERFECT SERVE:

35 ml Boomsma Dry Gin

100 ml premium tonic

blauwe bessen en rood fruit

Mix de gin met de tonic in een gin glas gevuld met ijs. Garneer met blauwe bessen en rood fruit voor de ultieme smaakbeleving.

27.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Zo’n 125 jaar geleden verscheen de eerste fles Boomsma “Oud Friesche” Beerenburger op tafel. Dit karakteristieke kruidenbitter werd al snel in brede kring gewaardeerd. Vandaag de dag brengt Boomsma een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenlandse dranken. Veel van deze dranken worden in eigen beheer gedistilleerd en gebotteld. Sinds het begin van de jaren zeventig verzorgt Boomsma bovendien de import van een selectie kwaliteitswijnen uit de gehele wereld. Omgekeerd zijn er ook vele liters gedistilleerd voor de export bestemd. In het buitenland is al jaren een groeiende vraag naar whisky, vodka en rum. Ook de oer-Hollandse jenevers en kruidenbitters vallen hier steeds meer in de smaak. In tegenstelling tot de meeste andere distilleerderijen is Boomsma Distilleerderij nog steeds een zelfstandig familiebedrijf. Onder leiding van de vijfde generatie worden oude tradtities gekoesterd en nieuwe ambities gerealiseerd. Wie meer wil weten is van harte welkom in het Boomsma Museum. Dit sfeervolle museum in de Leeuwarder binnenstad, herbergt eveneens een gezellig proeflokaal.
SKU ef2f2412711d Categorieën , ,
Winkelwagen