Bols – Apricot Brandy

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Deze amberkleurige likeur dankt zijn rijke en nootachtige smaak aan een bijzondere blend van geplette abrikozenpitten, vers abrikozensap en brandy. Met hints van cognac en amandel en uitgesproken abrikozenaroma’s, smaakt de Bols Apricot Brandy fantastisch een in breed spectrum aan cocktails.

Deze volle likeur is al lang een icoon in de mixologie en brengt cocktails zoals de Mai Tai, Zombie en Apricot Brandy Sour tot leven. De amandelachtige tonen doen enigszins denken aan een Amaretto en worden ondersteund door subtiele hints van sinaasappel, maar het is de verse abrikozensap dat de Bols Apricot Brandy zijn kenmerkende rijke smaak geeft.

12.49

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Lucas Bols B.V. is een van Nederlands oudste nog actieve bedrijven, en het oudste gedistilleerd merk ter wereld. Sinds april 2006 is het weer thuis in Nederlandse handen. En terug in de stad waar het in 1575 begon: Amsterdam. Bols verstaat de kunst van het mixen en blenden; met oude recepturen en nieuwe smaken. Likeur, jenever, Corenwijn en gin. Puur en in spannende cocktails.
SKU 3c2418010978 Categorieën , ,
Winkelwagen