BEEK Vintage Whisky Tequila Cask

Alcoholpercentage

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Eerder finishten Jan BEEK zijn Dutch Blend op een Rum barrel, een St. Émilion cask, een White Port vat, een Peated Whisky cask en een PX Sherry cask. Dus we weten dat deze blend daar goed geschikt voor is. Jan zijn nieuwste finish is op een 100% agave Tequila Cask. Zeer bijzonder, want dit is mijn eerste kennismaking met zo’n finish..

Het tequila vat werd op 3 december 2020 gevuld en 14 juli 2021 gebotteld. Het resultaat is een zomerse, frisse whisky met florale en kruidige tonen.

39.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Beek is in 2017 opgericht door oud Veenendaler Jan Beek, expert in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn. Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren. De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.
SKU 20aba1394e85 Categorieën , ,
Winkelwagen