BEEK Vintage Whisky Saint Emilion finish

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Type

Bottelaar

Hoe trots zijn we op deze botteling!

Om het jubileum van 15 jaar Whiskydiner te vieren hebben Jan en ik deze BEEK Dutch Blend #4 die 3 maanden in een vers Saint Emilion vat heeft gerijpt gekozen. Op het etiket staan de logo’s van de onze bedrijven die dit al 15 jaar mogelijk maken; BEEK Spirits, Residence Rhenen en Slijterij Het Plein.

Het Saint Emilionvat geeft de blend een verrukkelijke geur van rood fruit, vanille, rozijn, kaneel en aardbei. De smaak is stevig met tonen van rood fruit, rozijnen, zoethout en een hint van noten en snoep. De afdronk is middellang met hints van rood fruit, snoep en eikenhout.

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Beek is in 2017 opgericht door oud Veenendaler Jan Beek, expert in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn. Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren. De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.
SKU 15d65546b0d5 Categorieën , ,
Winkelwagen