BEEK Liqueur de Orange

Alcoholpercentage

Inhoud

Land van herkomst

Type

Bottelaar

KLEUR: warm goud

GEUR: zacht, hints van sinaasappel en mandarijn en iets van perziksnoep

SMAAK: intens, met een zachte prikkel en veel sinaasappel, zowel de vrucht als de essentiële olie uit de schil geven een mooie totaalsmaak

SERVEERTIPS:
Je kunt deze likeur uiteraard puur drinken. Licht gekoeld is net iets lekkerder. Of mixen met een bubbel. Uiteraard ook zeer geschikt voor cocktails! Of om mee te koken en bakken.

25.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Beek is in 2017 opgericht door oud Veenendaler Jan Beek, expert in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn. Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren. De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.
SKU b8d7642a928c Categorieën , ,
Winkelwagen