BEEK Dutch Premium Blend #7

Alcoholpercentage

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

Batch 7 is er! met: Millstone (Zuidam): Peated PX & Oloroso, Frysk Hynder (Us Heit): Port cask 7 yr, Eastmoor (Kalkwijck): Single Malt 3 yr, IJsvogel (De IJsvogel): Port cask 4 yr, Texelse whisky (Landgoed de Bonte Belevenis): Single Smoked Malt & Single Malt, Cley (Cley Distillery): Malt & Rye Cask Strength, Horstman (Distilleerderij Horstman): Rood (Portvat) & Schotse grain whisky.

Batch 7 is zacht, warm en krachtig, fruitig en kruidig, met hints van leer, tabak en turfrook met een middellange finish.

29.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Beek is in 2017 opgericht door oud Veenendaler Jan Beek, expert in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn. Bij het samenstellen van de recepten kijkt Jan naar het verleden van het Nederlandse gedistilleerd en naar de beste grondstoffen die er te krijgen zijn. Hij beoordeelt via een herhaald, zorgvuldig proeven wat er eventueel aangepast zou moeten worden in bijvoorbeeld de receptuur, het distillatieproces of de vatrijping om zo tot het optimale product te komen. Jan proeft en overlegt graag samen met hen die het vakmanschap van het ambachtelijk distilleren beheersen en zijn liefde voor kwaliteit en smaak delen, om de kwaliteit van zijn producten verder te perfectioneren. De dranken van Beek worden in kleine batches ambachtelijk gestookt of geblend om steeds het beste resultaat te bereiken.
SKU fd94ae8c684d Categorieën , ,
Winkelwagen