Bache Gabrielsen American Oak

Alcoholpercentage

Distilleerderij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Een 100% Ugni-Blanc cognac, die in Franse eikenhouten vaten is gerijpt en vervolgens een finish van minimaal 6 maanden heeft ondergaan op Amerikaanse eikenhouten Alba vaten.

GEUR: Delicate tropische smaken van kokosnoot en ananas die prachtig samengaan met de Franse eikenhouten smaken van vanille, cacao en noten.
SMAAK: In de mond onthult American Oak alle aromatische kracht van Amerikaans eikenhout met de zachtheid van Limousin-eik.

44.99

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Een jonge en ambitieuze Thomas Bache-Gabrielsen aarzelde niet om zijn eigen land te verlaten en vertrok in 1903 naar Frankrijk om de wereld van cognac te ontdekken. Hij wist dat dit de juiste beslissing was om zijn dromen waar te kunnen maken: ‘’naam maken met zijn eigen cognachuis.’’ Twee jaar na aankomst in Cognac richtte Thomas, in 1905, de Bache-Gabrielsen distilleerderij op. Hij wist dat als hij deel wilde uitmaken van de erkende cognac beweging, hij zijn eigen stempel moest drukken op de wereldberoemde standaard van deze Franse savoir-faire. Met de waarden gedurfd, authentiek en savoir-faire wilde Thomas Bache-Gabrielsen dit bereiken. Momenteel wordt de distilleerderij geleid door de 4e generatie en heeft het cognachuis sinds 1905 onvermoeibaar gewerkt om de vele facetten van cognac te verkennen, om zo nieuwe zintuigelijke ervaringen te kunnen bieden.
SKU 943c5624da2b Categorieën , ,
Winkelwagen