Wilderen – Cuvée Clarisse Rum Infused

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Cuvée Clarisse Rum Liquor Infused is een unieke symbiose van enerzijds onze Cuvée Clarisse 9,2% Vol. Alc., bekroond als World’s Best Dark Beer tijdens de prestigieuze World Beer Awards en onze Omerta Rum Liquor anderzijds, uitgeroepen als World’s Best Flavoured Rum – World Rum Awards. Deze combinatie resulteert in een donker degustatiebier van 11,2% Vol. Alc. met subtiele aroma’s van rum en typische toetsen van caramel. De aparte zacht moutige en bovenal verwarmende en volmondige afdronk zorgt voor een gezegend genot!

3.25

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Op de plaats waar er in vroegere tijden de ossenstallen stonden staat er nu een hypermoderne brouwerij. Bij de restauratie zijn de oude voorgevels van het gebouw volledig gestut en gerenoveerd. Het hedendaagse architecturale ontwerp zorgt voor een aangename spanning tussen het monument van de oude stokerij en het moderne gebouw van de brouwerij. De brouwerij is te bezichtigen en te ontdekken tijdens de rondleidingen.
Categories , ,
Winkelwagen