Categorie: Westvleteren

De monniken van Westvleteren brouwen sinds 1839 om in eigen behoeften te voorzien. Zonder commerciële doelstellingen en ter ondersteuning van mensen in nood. Personeelsleden en broeders staan samen in voor de productie van het bier.

Steeds werd er gestreefd om de kwaliteit van de verschillende trappistenbieren te verbeteren, weliswaar met respect voor de originele receptuur en productietechniek.

Vijf natuurlijke grondstoffen worden gebruikt om drie trappistbieren te brouwen: blond, 8 en 12. Die hebben elk hun eigen kleur, smaak en aroma en creëren van daaruit hun eigen gastronomische wereld. Alle bieren zijn ongefilterd en niet gepasteuriseerd, met nagisting op de fles. Dit alles komt hun smaak en hun aroma ten goede.

Het ganse productieproces wordt nauwkeurig gecontroleerd om de kwaliteit en de smaak van het bier te verzekeren. Hierbij spelen de lange periodes van gisting, lagering en nagisting een cruciale rol.

De Trappist Westvleteren voldoet aan de strenge voorschriften van de Internationale Vereniging Trappist, en draagt dus ook het logo “Authentic Trappist Product”.

Kies een hoofdcategorie

Kies een categorie

Filter op prijs

Filter op Inhoud

Filter op Alcoholpercentage

Kies een categorie

Toont alle 3 resultaten

Winkelwagen