Categorie: Westmalle

Al meer dan 200 jaar kiezen de trappisten van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Dat is hun ware roeping, helemaal volgens de regel van Sint-Benedictus. Monniken, zo schrijft hij voor, zorgen zelf voor hun levensonderhoud.
Daarom is er binnen de muren van de abdij ook een brouwerij. De productie houden de monniken bewust beperkt, met bijzondere zorg voor mens en milieu. En omdat ‘winst maken’ hun drijfveer niet is, besteden ze wat overblijft aan caritatieve werken en aan mensen in nood.

Al ruim 170 jaar kiest de brouwerij voor alleen maar zuivere ingrediënten: water, mout, hop, suiker en gist. Al die tijd maakt ze daarmee een 100% natuurlijk bier. En bij elke investering streeft ze steeds weer een hogere kwaliteit van het trappistenbier na. Dát is de rode draad doorheen de historiek van de brouwerij.

Kies een hoofdcategorie

Kies een categorie

Filter op prijs

Filter op Land of Regio

Filter op Land van herkomst

Filter op Inhoud

Filter op Alcoholpercentage

Kies een categorie

Toont alle 2 resultaten

Winkelwagen