Westmalle Tripel

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

De Tripel van Westmalle is een helder, goudgeel trappisten bier dat gedurende drie weken nagist in de fles en een alcoholvolume heeft van 9,5 procent. Het is een complex bier met een fruitige geur en een mooie, genuanceerde hopneus. Het is zacht en romig in de mond, met een bittere toets, gedragen door het fruitaroma. Een uitzonderlijk bier met veel finesse en elegantie en een heerlijk lange afdronk.

2.25

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Al meer dan 200 jaar kiezen de trappisten van Westmalle voor een leven van gebed en arbeid. Dat is hun ware roeping, helemaal volgens de regel van Sint-Benedictus. Monniken, zo schrijft hij voor, zorgen zelf voor hun levensonderhoud. Daarom is er binnen de muren van de abdij ook een brouwerij. De productie houden de monniken bewust beperkt, met bijzondere zorg voor mens en milieu. En omdat ‘winst maken’ hun drijfveer niet is, besteden ze wat overblijft aan caritatieve werken en aan mensen in nood. Al ruim 170 jaar kiest de brouwerij voor alleen maar zuivere ingrediënten: water, mout, hop, suiker en gist. Al die tijd maakt ze daarmee een 100% natuurlijk bier. En bij elke investering streeft ze steeds weer een hogere kwaliteit van het trappistenbier na. Dát is de rode draad doorheen de historiek van de brouwerij.
SKU 38ed731c1214 Categorieën , ,
Winkelwagen