van de Streek - Grapefruit IPA

Alcoholpercentage

Bijzonderheden

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

In dit bier brengen de fruitige smaken van de hop samen met grapefruit. Het pittige en verfrissende fruit past perfect bij de bitterheid van deze IPA.

2.25

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Begonnen in 2010 als twee broers die maandelijks bij elkaar kwamen om te brouwen en nu groeiende tot een serieus team van biergekken waarbij nieuwe smaken en technieken ons energie geven - net als het perfectioneren van onze vaste bieren. Zij brouwen moderne bieren en pakken alles aan met een 'DIY' mentaliteit, hierbij zetten zij de bierkwaliteit voorop. Ze willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten, want het bier is gebrouwen om te drinken. De brouwerij is een speeltuin en ze zijn nog lang niet uitgespeeld! Wilt u weten of we momenteel nog meer van de Streekbieren in ons assortiment staan? Kijk dan in onze Untappdlijst.
SKU e42eed2af277 Categorieën , ,
Winkelwagen