Val Dieu Tripel

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Dit bier is het resultaat van een lange gisting die onder de ogen van de brouwer gebleven is. Het proeven begint met een licht zoete smaak. Maar die wordt snel door een diepe bitterheid verdrongen. Deze laatste zal in geen geval al de andere componenten verdringen: de natuurlijk gearomatiseerde hop en de alcoholische nasmaak!

2.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De bieren die tegenwoordig op de Abdij worden gebrouwen vinden hun oorsprong in tradities die zijn overgenomen van de oorspronkelijke Val-Dieu monniken. Historisch stonden de cisterciënzer ordes bekend als talentvolle brouwers. Eeuwenlang hebben de monniken het gisten bestudeerd. Ze maakten van het brouwen een wetenschap door het creëren van speciale recepten die telkens weer verfijnd werden. Tegenwoordig zijn de bieren die in Val-Dieu gebrouwen worden geïnspireerd door de traditionele recepten van de monniken. Er wordt trouw gebleven aan de traditie van de bieren met nagisting op fles. De bieren zijn echte authentieke Belgische Abdijbieren!
SKU 2277d597f842 Categorieën , ,
Winkelwagen