Stone – Hazy IPA

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Stone Hazy IPA komt binnen met een gemakkelijke 6,7% en is minder bitter dan andere IPA’s, maar bloeit nog steeds met gedurfde, sappige smaken. Deze verbazingwekkend Hazy IPA bevat El Dorado- en Azacca-hop die tonnen citrus- en fruitelementen met zich meebrengen, terwijl intense Sabro-hop de grote, tropische tonen van dit bier benadrukt. Het resultaat van deze unieke hopcombinatie is een groovy, sappige citrusbom met tonnen sinaasappel-, citroen-, meloen-, mango- en ananassmaken & -aroma’s.

2.45

Andere suggesties…

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Stone Brewing is een Amerikaanse craft beer brouwerij uit Californië. Sinds de opening in 1996 is de brouwerij uitgegroeid van een kleine microbrouwerij tot een van de grootste craft beer brouwerijen van Amerika. Het merk is immens populair en de twee grootste bierwebsites BeerAdvocate en RateBeer hebben de brouwerij uitgeroepen tot ‘World Class Brewery’ en zelfs tot ‘All time top brewery on Planet Earth’. Wat blijft er dan nog over, ‘Best brewery of Outer Space’?
Categorieën , ,
Winkelwagen