Pop Hop – Killer Queen

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Dit bier is van koninklijke klasse. Waar Amerika beweert “de koning der bieren” te hebben en ook Duitsland “eine Kõning unter der bieren”, is dit bier zeker de koningin, maar niet zo statig. Eigenlijk meer de dragqueen onder de bieren! Lekker over de top: “De categorie is… SMAAK!” Met 3 moutsoorten en 3 hopsoorten zorgt dit bier voor een ware smaakexplosie. Een echte killer Queen: ‘Dynamite with a laserbeam: Guaranteed to blow your mind’

3.10

Uitverkocht

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
PopHop wordt gerund door Peter en Pier. De liefde voor (pop)muziek en het genieten van speciaalbier is hun inspiratie. Sinds de start, begin 2019, is de playlist flink uitgebreid. Na het eerste speciaalbier, de troebele maar toch smaakvolle Baggy Trousers, volgden al snel vele andere experimenten. Ruim 40 brouwsels later zijn ze het brouwen serieuzer gaan nemen. Eén van hun beste bieren, de keizerlijke tripel ‘Killer Queen’, wordt gebrouwen in een oplage van ruim 4000 flessen.
Categorieën , ,
Winkelwagen