Pop Hop – Cyber Jazz

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Ken je dat gevoel dat je enthousiast wordt over iets nieuws omdat het gebaseerd is op iets ouds? Een modern schilderij geïnspireerd op de oude meesters, of een zelfrijdende auto met de herkenbaarheid van die oude Volvo of dat futuristische jazznummer, met het geluid van Miles Davids of Charlie Parker.

Ook deze quadrupel geeft dat gevoel, de verrassend nieuwe vanillewodka-infusie gecombineerd met de ambachtelijke, traditionele warme smaak van donkere mouten en kruiden, een verrassend nieuwe ouderwetse smaakbeleving.

3.10

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
PopHop wordt gerund door Peter en Pier. De liefde voor (pop)muziek en het genieten van speciaalbier is hun inspiratie. Sinds de start, begin 2019, is de playlist flink uitgebreid. Na het eerste speciaalbier, de troebele maar toch smaakvolle Baggy Trousers, volgden al snel vele andere experimenten. Ruim 40 brouwsels later zijn ze het brouwen serieuzer gaan nemen. Eén van hun beste bieren, de keizerlijke tripel ‘Killer Queen’, wordt gebrouwen in een oplage van ruim 4000 flessen.
Categorieën , ,
Winkelwagen