Pop Hop – Boogie Blond

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Laten we dat feest maar beginnen! De sfeer is geweldig, de muziek maakt je wakker, wat een lekkere beat, wat een heerlijk ritme. Stilzitten is bijna onmogelijk. Sta op! Of durf je niet? Wat je nodig hebt is dit bier, de Boogie Blond, een swingend speciaalbier dat smaakt naar meer, meer muziek, meer gezelligheid en nog een biertje! Dans de sterren van de hemel, ga wild. Welkom bij Boogie Wonderland!

Deze Boogie Blond is een fris swingend bier met een zoete geur, met tonen van banaan en peer, een vleugje kruidigheid en een mooie bittere afdronk.

2.75

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
PopHop wordt gerund door Peter en Pier. De liefde voor (pop)muziek en het genieten van speciaalbier is hun inspiratie. Sinds de start, begin 2019, is de playlist flink uitgebreid. Na het eerste speciaalbier, de troebele maar toch smaakvolle Baggy Trousers, volgden al snel vele andere experimenten. Ruim 40 brouwsels later zijn ze het brouwen serieuzer gaan nemen. Eén van hun beste bieren, de keizerlijke tripel ‘Killer Queen’, wordt gebrouwen in een oplage van ruim 4000 flessen.
Categorieën , ,
Winkelwagen