Pauwel Kwak

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Dit schitterende amberkleurig bier met z’n cremekleurige schuimkraag heeft een zacht fruitig en moutig aroma, met een licht kruidig karakter. Verder aarde achtige en subtiele aroma’s van banaan en misschien ook een vleugje ananas en mango op de achtergrond. In de smaak ontdekken we een zeer zachte, fruitige smaak, een noga-achtige stevigheid en een licht kruidig karakter met tonen van zoethout die overgaat in een warme afdronk die aan gekarameliseerde banaan doet denken. Het bitter blijft steeds op de achtergrond, maar komt op het einde pittig uit de hoek.

2.25

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Brouwerij Bosteels ligt in het dorpje Bruggenhout, gelegen aan een ruim plein omringt door mooie statige panden. Al meer dan 200 jaar en zeven generaties is de brouwerij in handen van de familie Bosteels. In 1791 richtte voorvader Evarist Bosteels de brouwerij op. En nu staat de brouwerij onder leiding van Ivo (6e generatie) en zijn zoon Antoine. Deze brouwerij heeft o.a. de bieren: Pauwel Kwak, Karmeliet tripel en Deus.
SKU b93f83a0d0da Categorieën , ,
Winkelwagen