Muifel - Zuster Agatha

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

De Zuster Agatha Quadrupel is een donker bier waar je rustig voor moet gaan zitten. Met haar 10% is het een Quadrupel die mooi vol, robuust, rond is en stiekem een verassende lichtdroge afdronk heeft.
De complexe smaakbeleving tussen het fruit, de krenten en licht gebrande mout is een ervaring die mooi in balans is en waarvan je graag geniet!

2.50

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De missie van deze brouwerij is door te werken met een gepassioneerd team bestaande uit liefhebbers. Ieder van hen is doorgegroeid van hobbyist tot professional. De oprichter, Martin Ostendorf, heeft een scheikundige achtergrond. Dit en zijn jarenlange ervaring als brouwer zorgen ervoor dat onze bieren in een goed beheerst ambachtelijk proces worden geproduceerd. En dat proef je terug in iedere bier. Binnen de organisatie is van productie tot zelfs na de consumptie aandacht voor een deugdzaam en duurzaam karakter. Zo wordt gewerkt met een aardgas-vrij productieproces, wordt een leerzame kans voor de jeugd gecreëerd met het verschaffen van stageplaatsen en werken zij met statiegeldflessen die het milieu minder belasten dan de veelgebruikte one-way flessen.
SKU 980f89f70f6a Categorieën , ,
Winkelwagen