Muifel - Broeder Everardus

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land/regio

Land van herkomst

De Broeder Everardus tripel is een goudblond bier van 9% alcohol, met in de basis zachte, volle moutsmaken. In de afdronk komt een milde hopbitterheid opzetten die volledig in balans is met de soepele moutsmaken. Voor de bittering van het bier is de Zuid-Duitse hopsoort Hallertau Mittelfruh gebruikt.

2.40

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De missie van deze brouwerij is door te werken met een gepassioneerd team bestaande uit liefhebbers. Ieder van hen is doorgegroeid van hobbyist tot professional. De oprichter, Martin Ostendorf, heeft een scheikundige achtergrond. Dit en zijn jarenlange ervaring als brouwer zorgen ervoor dat onze bieren in een goed beheerst ambachtelijk proces worden geproduceerd. En dat proef je terug in iedere bier. Binnen de organisatie is van productie tot zelfs na de consumptie aandacht voor een deugdzaam en duurzaam karakter. Zo wordt gewerkt met een aardgas-vrij productieproces, wordt een leerzame kans voor de jeugd gecreëerd met het verschaffen van stageplaatsen en werken zij met statiegeldflessen die het milieu minder belasten dan de veelgebruikte one-way flessen.
SKU 11e894ccc185 Categorieën , ,
Winkelwagen