Lindeboom Oud Bruin

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Lindeboom Oud Bruin heeft zijn eigen drinkers. Het zoete en zeer moutige bier is uitgesproken donker. Het wordt dan ook gedronken als donker bier, maar ook als een toevoeging aan Lindeboom Pilsener om zo een ‘halfom’ of een echte Limburgse ‘sjoes’ te verkrijgen. Lindeboom Oud Bruin dankt zijn smaak en kleur aan het traditionele brouwproces waarin tijdens het brouwen zeer donkere moutstroop aan het brouwsel wordt toegevoegd.

1.15

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Een klein dorpje aan de Maas, mensen die elkaar groeten, een groen landschap met welgevormde glooiingen. Het is makkelijk om te genieten van het leven in Neer. Daar hoort een smakelijk bier bij. Geheel in de sfeer van de streek brouwt de Lindeboom bierbrouwerij haar bieren. In kleine hoeveelheden en met zorg en aandacht voor de smaak van ieder afzonderlijk brouwsel. Geniet van de rust. Geniet van de smaak. Geniet van ’t Bier van Hier.
SKU 4cf2a7561467 Categorieën , ,
Winkelwagen