La Goudale IPA

3+1 gratis

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

La Goudale IPA is gebrouwen met respect voor de traditionele brouwkennis van Britse zeevaarders die extra hop aan hun bier toevoegde zodat het bier bestand was tegen de invloeden van de lange zeereizen naar Indonesië.

La Goudale IPA wordt gebrouwen met diverse Amerikaanse hoppen uit de Yakima vlaktes. Deze IPA onthult exotische aroma’s en citrussmaken in combinatie met een fijne bitterheid. De gist en granen die voor dit recept worden gebruikt geven het bier zijn aromatische noten aan het palet van smaken.

2.80

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Brouwerij La Goudale is opgericht in 1919 en verkocht in de beginjaren haar bieren enkel regionaal in een straal niet groter dan 2 km. Sinds 2010 staat André Pecqueur aan het roer en is alles anders. Met een productie van 2,5 miljoen hectoliter op jaarbasis brouwt La Goudale niet enkel meer voor de Franse markt. In 2018 heeft La Goudale haar intrede gemaakt op de Nederlandse markt en is daar anno nu niet meer weg te denken.
Winkelwagen