Categorie: Kees

Doorsnee, ‘saaie’ of matig gebrouwen bieren zijn er al genoeg. De ware bierliefhebber heeft behoefte aan verrassende IPA’s, stouts en porters met gedurfde smaken, of aparte seizoensbieren, maar dan wel van de best mogelijke en meest constante kwaliteit. Zie hier in het kort de filosofie van Kees Bubberman, eigenaar van Brouwerij Kees in Middelburg.
Toegankelijk smakende bieren, maar wel met een twist, iets aparts, dat is zijn idee. Kees Bubberman startte zijn professionele brouwcarrière bij Brouwerij Emelisse in het Zeeuwse Kamperland. Hij was toen al jarenlang een meer dan verdienstelijk hobby-bierbrouwer. Toch besloot Kees Bubberman na een aantal jaren dat het tijd werd om op eigen benen te staan en begin 2015 opende hij in thuisstad Middelburg Brouwerij Kees. Nog geen jaar later werd hij tot vierde beste nieuwe brouwer wereldwijd verkozen door de toonaangevende craft beer-liefhebbers site Ratebeer.com.
Voorjaar 2018 schakelt Brouwerij Kees over op een zogeheten canning line. Ambachtelijk bieren behouden hun verfijnde aroma’s en (hop-)smaken beter in blik. Licht, lucht, warmte en tijd zijn de grootste vijanden van bier, zo blijkt uit onderzoek. Zeker bij IPA’s is licht uit den boze, vindt Kees Bubberman. De smaken moeten optimaal bewaard blijven.

Wilt u weten welke soorten er op het moment in ons assortiment staan? Kijk dan in onze Untappdlijst.

Kies een hoofdcategorie

Kies een categorie

Filter op prijs

Filter op Land of Regio

Filter op Land van herkomst

Filter op Inhoud

Filter op Alcoholpercentage

Filter op Bijzonderheden

Kies een categorie

Enig resultaat

Winkelwagen