Karmeliet Tripel

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Dit is een zeer verfijnd en complex goud- tot bronskleurig bier met een geweldige, romige kraag. Het aroma is zeer verfijnd en complex. Het heeft deze kenmerken niet alleen te danken aan de gebruikte granen, maar ook aan het beperkt gebruik van aromahop en het fruitig karakter (banaan en vanille) van de huisgist. Toetsen vanille vermengd met citrusachtige aroma’s. In de smaak van Tripel Karmeliet vinden we niet alleen de lichtheid en frisheid van de tarwe, maar ook de romigheid van haver, en het heeft ook een kruidige, citroenachtige droogheid die bijna aan kinine doet denken.

2.30

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Brouwerij Bosteels ligt in het dorpje Bruggenhout, gelegen aan een ruim plein omringt door mooie statige panden. Al meer dan 200 jaar en zeven generaties is de brouwerij in handen van de familie Bosteels. In 1791 richtte voorvader Evarist Bosteels de brouwerij op. En nu staat de brouwerij onder leiding van Ivo (6e generatie) en zijn zoon Antoine. Deze brouwerij heeft o.a. de bieren: Pauwel Kwak, Karmeliet tripel en Deus.
SKU dfe6eba90751 Categorieën , ,
Winkelwagen