Jarige Jan – Barrel Aged Tripel

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Naast onze eigen Jarige Jos is er nu een limited edition (alleen) in onze winkel te krijgen. De whisky-infused Jarige Jos heeft 12 maanden op een whiskyvat gerijpt en hebben we omgedoopt tot de Jarige Jan.

Jan is de slijterij begonnen in 1982, heeft in 2010 de zaak overgedaan naar Jos, maar uiteraard was dit alleen op papier. Nog altijd (ook nu na 42 jaar!) is hij een bekend gezicht in de winkel. Deze augustus wordt hij 70 en per 1 september gaat hij stoppen met werken, maar nu kunnen we nog een mooi eerbetoon aan hem brengen. Daarom hebben we speciaal voor vaderdag deze gerijpte versie van Jarige Jos uitgebracht.

4.45

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Sinds 2016 brouwt Glenn van de Velde vanuit het mooie Veenendaal op ambachtelijke schaal bier om van te genieten en om met elkaar te delen. In het zelfontworpen brouwhuis zorgt hij elk kwartaal voor een bij het seizoen passend bier. Het blond bier is het hele jaar beschikbaar.
Winkelwagen