Gouverneur Tripel

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Gouverneur 3-granen Tripel is een verrassend goudblond en ongefilterd bier. Kenmerkend zijn de kruidige aroma’s van piment en cinnamon. De drie granen gerst, spelt en haver vormen een belangrijke basis van deze kruidige bovengistende tripel welke is gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

2.20

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De Gouverneur Bieren zijn voortaan met nagisting in de fles. Een smaakverrijking. En de nagisting komt ook de houdbaarheid van het Gouverneur Bier ten goede. Dus smaakvoller en langer houdbaar! Nagisting zorgt voor een natuurlijke bescherming van de kwaliteit van het bier. Op alle Gouvereur halsetiketten staat dit voortaan te lezen: Cervisia Natura Protecta. Wilt u de fles uitschenken in een glas, schenk dan eerst een deel rustig uit, dan de fles iets zwenken waardoor de enigszins afgezette gist loskomt van de bodem. De gist die voor wat vertroebeling zorgt, verdeelt zich nu goed in het bier. Daarna kunt u het glas verder volschenken. Proost!
SKU 5bbddf7efc03 Categorieën , ,
Winkelwagen