Gouverneur Stout op hout

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Stoutbier is een biersoort die in Nederland aan populariteit wint. We brouwden al eerder een stoutbier voor ABT (Alliantie van BierTapperijen). Dit bier viel zo in de smaak dat we nu komen met een eigen stoutbier: Gouverneur Stout. Het is een bovengistend, tikkeltje eigenzinnig bier met een unieke lagering op eikenhout. Hierdoor heeft dit bier heeft een subtiel houtaroma en een weldadige afdronk.

2.30

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij tegenwoordig als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De Gouverneur Bieren zijn voortaan met nagisting in de fles. Een smaakverrijking. En de nagisting komt ook de houdbaarheid van het Gouverneur Bier ten goede. Dus smaakvoller en langer houdbaar! Nagisting zorgt voor een natuurlijke bescherming van de kwaliteit van het bier. Op alle Gouvereur halsetiketten staat dit voortaan te lezen: Cervisia Natura Protecta. Wilt u de fles uitschenken in een glas, schenk dan eerst een deel rustig uit, dan de fles iets zwenken waardoor de enigszins afgezette gist loskomt van de bodem. De gist die voor wat vertroebeling zorgt, verdeelt zich nu goed in het bier. Daarna kunt u het glas verder volschenken. Proost!
SKU a002db76d21d Categorieën , ,
Winkelwagen