Gouverneur I.P.A.

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

Deze India Pale Ale heeft een fris & fruitige smaak door het dry-hoppen met Solero hop. Het bier heeft een heldere, goudgele kleur die uitnodigend is voor het oog. Gebrouwen met traditionele lange lagering, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en kristalzuiver brouwwater uit eigen bron.

2.10

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
De Gouverneur Bieren zijn voortaan met nagisting in de fles. Een smaakverrijking. En de nagisting komt ook de houdbaarheid van het Gouverneur Bier ten goede. Dus smaakvoller en langer houdbaar! Nagisting zorgt voor een natuurlijke bescherming van de kwaliteit van het bier. Op alle Gouvereur halsetiketten staat dit voortaan te lezen: Cervisia Natura Protecta. Wilt u de fles uitschenken in een glas, schenk dan eerst een deel rustig uit, dan de fles iets zwenken waardoor de enigszins afgezette gist loskomt van de bodem. De gist die voor wat vertroebeling zorgt, verdeelt zich nu goed in het bier. Daarna kunt u het glas verder volschenken. Proost!
Categorieën , ,
Winkelwagen