De Werf – Meermoid

Alcoholpercentage

Brouwerij

Inhoud

Land van herkomst

Type

In de oude tijden van de Suydersee gonsde het verhaal van de oogverblindende Meermoid. Stoere zeebonken en vissersmannen vertelden in geuren en kleuren over haar goudblonde lokken, heldere gezang en de honingzoete geur die de zilte zeelucht verdrong als zij in de buurt was.. Ondanks dat niemand haar ooit in levende lijve had gezien, liet ze menig schip hun koers verlaten…

Haar delicate zachte karakter vind je terug in onze honingblonde Meermoid. Je moet van goede huize komen om de verleiding van de Meermoid te weerstaan. Wees niet bang, ze is verrukkelijk.

3.25

Meer informatie

Bekijk ons assortiment.
Op deze pagina staat ons vaste assortiment. Omdat er veel wisseling in het speciale bier is, staan wij als venue op de bierapp Untappd. Op deze app kunt u zich abonneren en op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten.
Brouwerij de Werf staat in Enkhuizen en brouwen natuurlijk bier, dat ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingrediënten. Veel van de bieren vinden hun inspiratie uit de Zuiderzee. Van mythes en legendes tot West-Friese levenswijsheden.
SKU 03e475372197 Categorieën , , ,
Winkelwagen